languagesoftware.net - which is the best language course or software - compare

Learn French with Frantastique

Ki vagyok én?

Nevem Simon Ager, Bangorban, Walesben élek, és ez az internetes oldal a megélhetésem. Eredetileg Lancashireból származom (Anglia északnyugati része), és a következő országokban éltem, dolgoztam és/vagy tanultam: Skócia, Írország, Franciaország, Tajvan és Japán.

Már nagyon régóta érdekelnek a nyelvek, és jónéhányat meg is tanultam. Az anyanyelvem angol, és továbbá a következő nyelveken tudok többé-kevésbé beszélni: mandarin kínai, francia, walesi, ír, skót kelta, mann-szigeti, német, spanyol, és japán. A következő nyelvekből is van alapvető tudásom: tajvani, kantoni, eszperantó, olasz, portugál, cseh, orosz, breton, holland és brit jelbeszéd (BSL).

Részletek a nyelvtanulási kalandjaimról

A nyelvek után amit legjobban szeretek az a zene. Néhány kórusban és más csoportokban éneklek, dalokat írok, számos hangszeren játszom és gyakran járok koncertekre. Olvasni és zsonglórködni is szeretek.

Egyébként ha esetleg érdekli, a vezetéknevem, Ager (ejtsd: éjgö), állítolag a szász Ēadgär névből ered.

Az Omniglotot egy PayPal átal való adománnyal támogathatja:

Donations can be made in UK pounds

or in US dollars

Or you can contribute to the site in other ways.

Hungarian translation by Béla Csaba Hatvany, with corrections and additions by Szabolcs Horvát, Adrian Bury and Sam David

Information about Hungarian | Phrases | Telling the time | Tongue twisters | Tower of Babel | Hungarian learning materials

About me in other languages


Cheap Web Hosting