languagesoftware.net - which is the best language course or software - compare

Learn French with Frantastique

Cine sunt eu?

Mă numesc Simon Ager, locuiesc în Bangor, în Țara Galilor, și îmi câștig existența din acest site web. Sunt originar din Lancashire, în nord-vestul Angliei, și am trăit, lucrat și/sau studiat în mai multe țări, inclusiv Franța, Taiwan, Japonia și Irlanda.

Limbile străine m-au fascinat de mic, și am studiat multe dintre ele, cu mai mult sau mai puțin succes. Sunt oarecum fluent în chineza mandarină, franceză, galeză și irlandeză, mă descurc în germană, spaniolă, japoneză, scoțiană și manx, pot să citesc și să înțeleg o mare parte din italiană, portugheză și esperanto și am o înțelegere de bază a limbii cehe, taiwanezei, cantonezei și a limbajului semnelor britanic (BSL).

Detalii despre aventura mea de învățare a limbilor străine.

Pe lângă limbile străine îmi place să cânt și să ascult muzică, să citesc, să călătoresc, înotul, patinajul, ciclismul și jongleria și sunt interesat de o gamă largă de subiecte, de la arheologie la zoologie.

Apropo, în caz că vă întrebați, numele meu de familie, Ager, se pronunță /'eɪgə/. Se pare că vine din numele saxon Ēadgār - "ēad" înseamnă "bogat, binecuvântat, fericit" și "gār" înseamnă "suliță, săgeată, armă".

Puteți suporta Omniglot făcând o donație prin Paypal:

Donations can be made in UK pounds

or in US dollars

Sau puteți contribui la site prin alte căi.

Romanian translation by Béla Csaba Hatvany, with corrections and additions by Szabolcs Horvát and Dan Nestor

Information about Romanian | Phrases | Numbers | Kinship terms | Telling the time | Tower of Babel | Learning materials

About me in other languages


Cheap Web Hosting